Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului itamures.ro

Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul itamures.ro este operat de societatea SC. International Transport Auto SRL, cu sediul în Str. Libertății Nr. 120, Jud. Mureș, Mun. Târgu Mureș, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J26/827/1995.

Scopul acestui site este de prezentare a activității noastre și de informare a vizitatorilor site-ului prin conținutul oferit: texte, fotografii, baza de date, logo, servicii, reclame. Prin “vizitator” se înțelege orice persoană fizică sau juridică ce are acces liber la acest site. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și vizualizarea conținutului) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului SC. International Transport Auto SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. De asemenea, poate restricționa accesul la anumite părți ale site-ului sau accesul anumitor IP-uri fără notificări sau răspundere.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

SC. International Transport Auto SRL oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul itamures.ro și nu îi atribuie acestuia drepturi asupra conținutului. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului itamures.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Limitarea responsabilității

Prin utilizarea acestui site, sunteți în mod expres de acord cu următoarele:

  • SC International Transport Auto SRL, angajații sau afiliații săi nu vor putea fi făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte, accidentale, pagube pentru pierderea de profit, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe acest site, acces neautorizat la datele utilizatorului, declarații sau acțiuni ale terților asupra informațiilor site-ului.
  • SC International Transport Auto SRL nu oferă nicio garanție că informațiile de pe acest site îndeplinesc toate cerințele dumneavoastră.

În cazul în care considerați că orice material pus la dispoziție pe acest site încalcă drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să semnalați acest aspect  la adresa de email office@itamures.ro

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului itamures.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorii itamures.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Reclamații

Utilizatorii acestui site pot trimite reclamații prin formularul de contact de pe site, la numărul de telefon 0265-236.256; 0265.266.459 sau email: office@itamures.ro

Disponibilitatea serviciului

Administratorul SC International Transport Auto SRL își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.