SERVICII

Asigurăm pentru clienții noștri servicii de parcare, spălătorie auto, spații de depozitare / închiriere.

Ne preocupăm, de asemenea, în permanență să diversificăm și să modernizăm gama de servicii oferită clienților și suntem deschiși la orice tip de colaborare conex sectorului auto, în scopul extinderii activității noastre.

Transport rutier de marfă intern și internațional

Flota noastră de autocamioane Euro 5 și Euro 6 dispune de dotări de ultimă generație, iar cursele sunt monitorizate print sistemul GPS, care oferă informații în timp real.

Tahografe – montare și verificare

Deținem o linie de montare și verificare a aparatelor de tahograf și L.V. pentru camioane, dotată cu aparatură Stonderidge Optimo 2 și autorizată de către Registrul Auto Român.

Spălătorie auto

Momentan se află în construcție o spălătorie auto de tip self service cu patru standuri care oferă servicii complete de spălare / curătare interior și exterior.

Stație ITP

Oferim servicii de inspecție tehnică periodică pentru toate tipurile de autovehicule. Stația este autorizată de către Registrul Auto Român, iar linia este dotată cu echipamente Hofmann și Capelec.

Stație de carburanți

Stația proprie de carburant, modernizată în ultimii ani, este partener Rompetrol. Comercializăm toată gama de carburanți (benzină, motorină), GPL, uleiuri precum și Rovignete.

Închiriere spații

Pentru informații ne puteți contacta direct.

Parteneri: